El factor humà és la gestió de les excepcions

El factor humà és la gestió de les excepcions

Entrevista a Núvol Digital, 03/Juliol/2020, per Joan Burdeus.

Una conversa sobre innovació en temps de pandèmia i com educar per quan arribin les màquines intel·ligents.

Una forma de mirar la pandèmia és com un portal al futur. Alfons Cornella, fundador i CEO d’Infonomia i Institut Next i professor del postgrau en Innovació i Design Thinking a la UPF Barcelona School of Management, fa vint-i-cinc anys que pensa sobre el futur, ensinistrant a empreses i a estudiants per tal d’aprendre a detectar el món que els envolta i adaptar-s’hi abans que el món els passi per damunt. Parlem sobre com innovar en temps de crisi, per què els xinesos innoven millor que els europeus, i com educar per al mercat laboral del futur.

 

DISPONIBLE AQUÍ