LA INNOVACIO NO SON IDEES, SON PROPOSTES (CAT)

LA INNOVACIO NO SON IDEES, SON PROPOSTES (CAT)

La meva participació al podcast DISRUPTIA, de Betevé, el Juny de 2022:

 

La creativitat és una part important de la innovació, però no són sinònims: en tenir bones idees no n’hi ha prou, cal aterrar-les , convertir-les en un valor tangible per a l’empresa. En quin moment la creativitat es transforma en innovació? En parlem en aquest episodi de ‘Disruptia’ amb Franc Ponti, professor de neurocreativitat i innovació d‘Eada i amb Alfons Cornella, expert en innovació empresarial, fundador d’Infonomia i de l’Institute of Next, creador del mètode Verne. “El mètode Verne és una metodologia senzilla que dona eines perquè tothom participi al procés d’innovació a través de propostes argumentades”, segons explica Cornella.

 

 

 

Post a Comment